Icon servicii funerare
Ziua cea mai mohorata a sosit: de ce ploua in timpul inmormantarii?
03.06.2020 Servicii funerare Admin 0

Este ziua in care va veti lua ramas bun de la unul dintre cei mai importanti oameni din viata dumneavoastra, iar emotiile va vor cuprinde indiferent cat de bine reusiti sa va stapaniti in mod normal

L-ati iubit sau ati iubit-o, va leaga nenumarate experiente impreuna, care acum s-au transformat in amintiri, iar una dintre cele mai triste zile din viata dumneavoastra a sosit: este clipa in care va veti inmormanta ruda sau prietenul pe care nu credeati vreodata ca il veti pierde. V-ati trezit de dimineata, mult mai posomorat decat de obicei, si nu din cauza orei sau a vremii de afara. Ci pentru ca astazi, cel mai probabil, veti plange mai mult chiar decat atunci cand ati stat la capataiul persoanei apropiate care si-a dat ultima suflare sau cand ati aflat teribila veste. Ceea ce parea in urma cu cateva zile de neconceput se va transforma in doar cateva ore in realitate, iar dumneavoastra sunteti unul dintre actorii principali, pentru ca va trebui sa gestionati totul din punct de vedere emotional.

Este ziua in care va veti lua ramas bun de la unul dintre cei mai importanti oameni din viata dumneavoastra, iar emotiile va vor cuprinde indiferent cat de bine reusiti sa va stapaniti in mod normal. Chiar daca, de cand s-a produs tragedia, ati avut ocazia sa vedeti persoana trecuta in nefiinta in sicriu, astazi sentimentul de durere se va amplifica, intrucat capacul se va inchide pentru totdeauna, iar sicriul va fi coborat in mormant, apoi acoperit cu pamant. Trairile pe care le veti avea in acele clipe cel mai probabil va vor urmari pentru tot restul vietii, iar ceea ce nu a fost spus pana acum nu va mai fi spus niciodata. Tocmai din acest motiv, trebuie sa va asigurati ca sunteti perfect impacat cu dumnevoastra si cu persoana trecuta la cele vesnice.

Slujba de la biserica va va emotiona, foarte probabil, intrucat veti auzi cum preotul pomeneste "robul" sau "roaba" lui Dumnezeu, care a scapat de suferinta de pe acest Pamant si a ajuns in imparatia Cerurilor, acolo unde nu exista durere. Imaginea rudei sau persoanei apropiate dumneavoastra, care si-a gasit in sfarsit linistea intr-un taram plin de verdeata, va va emotiona pana la lacrimi si va va face sa vedeti macar o parte buna in tot acest eveniment funest. Este vorba despre sfarsitul suferintei pentru aceasta, chiar daca pentru dumneavoastra abia acum incepe perioada de doliu, atat din punct de vedere vestimentar, cat si sufletesc.

Nu in ultimul rand, pentru ca ziua sa fie una cu adevarat mohorata, atat din punctul de vedere al trairilor, cat si meteorologic, puteti fi sigur ca va ploua. Insa acesta nu este nici pe departe un lucru rau, intrucat valoarea simbolica a ploii este extrem de puternica. Astfel, daca atunci cand ploua la nunta, acest lucru este sinonim cu belsugul, la o inmormantare este un semn ca persoana trecuta in nefiinta va ajunge direct in Rai. Ploaia este un semn al faptului ca respectivul membru al familiei sau prieten nu si-a dorit sa moara! Insa daca picaturile de apa ating sicriul, puteti sta linistit: aveti garantia ca sufletul sau va poposi direct in imparatia celor drepti. Si, ca un ultim sfat: fiti puternic, cu siguranta omul pentru care plangeti nu si-ar fi dorit sa va vada altfel!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul pe care nu-l banuiati
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul pe care nu-l banuiati

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de razboi?
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de razboi?

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult