Icon servicii funerare
Cateva sugestii de mesaje pentru coroana funerara, de la Casa Bucur
20.10.2020 Servicii funerare Admin 0

Aceste mesaje pentru coroana funerara au un lucru in comun: tonul sobru, singurul potrivit pentru un astfel de eveniment.

In momentul in care trebuie sa participam la o inmormantare, fie in calitate de rude sau apropiati ai persoanei trecute in nefiinta, fie drept simple cunostinte, trebuie sa ne pregatim in mai multe moduri. Pe langa tinuta obligatoriu in culori inchise si comportamentul decent care trebuie afisat pe tot parcursul ceremoniei, vom aduce si un aranjament floral. 

De cele mai multe ori, se recomanda o coroana funerara, cu un mesaj de condoleante pentru familia indurerata. Aceasta va fi ornata cu doua panglici: una pe care va fi scris scurtul text, iar una pe care va aparea numele dumneavoastra sau al colectivului (familia, colegii de munca, prietenii din liceu etc).

O intrebare pe care angajatii firmei noastre de pompe funebre o primesc cel mai des din partea clientilor este urmatoarea: "Ce mesaje pentru coroana funerara sunt cele mai potrivite?". Raspunsul nu poate fi unul standard, intrucat acesta depinde de numerosi factori, insa exista o multitudine de variante din care puteti alege. 

Inainte de a va sfatui si a lua impreuna decizia, trebuie sa intelegem gradul dumneavoastra de apropiere cu persoana care si-a pierdut viata si cu familia acesteia. Diferenta de varsta, modul in care va adresati respectivului atunci cand se afla in viata, dar si tonul ales si preferintele dumneavoastra sunt alte criterii demne de luat in seama.

Iata, in continuare, cele mai frecvente mesaje pentru coroana funerara, sugerate atat de noi, din experienta clientilor care ne-au folosit serviciile, cat si de cea mai mare comunitate online de credinciosi din Romania:

    • Sincere condoleante;
    • Sincere regrete;
    • Regrete eterne;
    • Dumnezeu sa te/va odihneasca in pace;
    • Nu te/va vom uita niciodata;
    • Cu parere de rau;
    • Cu adanca durere in suflet;
    • Cu aleasa pretuire;
    • Vei/Veti ramane vesnic in inimile/amintirea noastre/noastra;
    • Pentru familia indurerata;
    • Mangaiere si condoleante indureratei familii;
    • Te/Va vom iubi mereu;
    • Te/Va vom pastra mereu in inima noastra;
    • Ai/Ati fost, esti/sunteti si vei/veti ramane in sufletul meu;
    • Un ultim omagiu unui om deosebit.
Dupa cum observati, aceste mesaje pentru coroana funerara variaza in functie de caz, de la formulari foarte simple si obisnuite intr-o astfel de imprejurare, pana la constructii mai complexe, originale si personalizate. Oricum ar fi aceste mesaje pentru coroana funerara, ele au un lucru in comun: tonul sobru, singurul potrivit pentru un astfel de eveniment funest.

Pe langa mesaje, coroanele funerare difera si in functie de forma sau florile care intra in componenta acestora. La Casa Bucur, va oferim atat aranjamente sub forma de lacrima, dar si rotunde, in forma de inima sau personalizate. 

In cazul in care optati pentru achizitia online a unui astfel de produs, nu uitati sa solicitati detalii despre dimensiunile sale, numarul aproximativ de flori sau fire si daca imaginea reprezentativa de pe site este diferita de aranjamentul real. 

Toate aceste informatii va vor ajuta atat pe dumneavoastra sa oferiti exact modelul dorit familiei indurerate, cat si pe noi sa va furnizam un produs identic celui pentru care platiti.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul pe care nu-l banuiati
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul pe care nu-l banuiati

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de razboi?
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de razboi?

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult