Icon servicii funerare
Cele mai frumoase si puternice rugaciuni pentru copii
13.10.2021 Servicii funerare Admin 0

Atunci cand pare ca nimic nu mai functioneaza, intoarcerea catre divinitate, prin rugaciuni pentru copii, este singura care poate oferi alinare si chiar ceva mai presus

Pentru un parinte, nu exista durere si tristete mai mare decat suferinta copilului sau, indiferent ca vorbim despre un bebelus, un tanar sau un adult si indiferent de natura suferintei - probleme de sanatate, amoroase, accidente etc. 

De fapt, ceea ce ii macina cel mai tare pe tatii si mamele de pretutindeni este sentimentul de neputinta in fata durerii copilului lor. De cand acesta apare pe lume, parintii sunt cei care trebuie sa aiba grija de el si sa il apere de rau, in fata oricaror primejdii. Din pacate, uneori acest lucru nu este posibil, insa nu inseamna ca nu exista solutii.

Mai exact, ne referim la unele dintre cele mai frumoase si puternice rugaciuni pentru copii. Atunci cand pare ca nimic nu mai functioneaza, intoarcerea catre divinitate, catre Iisus Hristos si catre Dumnezeu Tatal, este singura care poate oferi alinare si chiar ceva mai presus de atat. 

Astfel, pe langa calmarea dumneavoastra, in calitate de parinte ingrijorat sau chiar disperat de soarta fiului sau fiicei sale, un astfel de gand transmis catre imparatia cerurilor isi va atinge scopul. Copilul, oricare ar fi impasul in care se afla, se va simti atins de dorinta mamei sau tatalui de a-i fi mai bine si, printr-o putere mai presus de intelegere, va continua sa lupte.

Iata, in continuare, fara alte introduceri, care sunt cele mai frumoase si puternice rugaciuni pentru copii, alese de fetele bisericesti consultate de catre specialistii Casa Bucur in pompe funebre:

Rugaciuni pentru copii. "Doamne Iisuse Hristoase, copilul nostru este bolnav. Noi incercam sa-l ajutam cu tot ceea ce este omenesc cu putinta, dar ne simtim neputinciosi: viata sa nu este in mainile noastre. Iti dam patimile noastre si ale lui si le unim cu suferintele Tale. Fie ca aceasta boala sa ne ajute sa intelegem mai profund sensul vietii si ofera fiicei/fiului nostru sanatatea, pentru ca impreuna sa-Ti putem multumi si sa Te putem preaslavi intotdeauna. Faca-se voia ta, amin!"

Rugaciuni pentru copii. "Doamne Iisuse Hristoase, fiul nostru se afla departe de noi. Ne gandim adesea la el, fara el casa pare pustie, iar lipsa lui ne face sa suferim. Dar Tu il iubesti nemarginit si esti aproape de el. Indeparteaza de la el orice primejdie atat trupeasca, dar si sufleteasca, si fereste-l de tovarasiile cele rele. Da-ne sansa de a-l putea revedea printre noi cat de curand. Amin!"

Rugaciuni pentru copii. "Doamne, Dumnezeule, cu umilinta rog marea Ta bunatate de a revarsa harul Tau si milostenia asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit a mi-i darui. Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Calauzeste pasii lor pe calea omeniei si dreptatii, a dragostei de oameni si a bunei-cuviinte. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori obstii in mijlocul careia traiesc. Ofera-le lor comorile ceresti ale virtutii, care niciodata nu vor pieri"

Dupa cum vedeti, fiecare dintre aceste rugaciuni pentru copii are rolul sau si motivele sale pentru a fi rostita. In cazul in care va regasiti in oricare dintre situatiile descrise anterior, iar fiul sau fiica dumneavoastra se afla intr-o imprejurare mai delicata, aceste ganduri bune indreptate spre cer va vor ajuta sa treceti peste momentele dificile.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul pe care nu-l banuiati
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul pe care nu-l banuiati

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de razboi?
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de razboi?

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult